martes, 1 de agosto de 2017

Els socialistes d’Ontinyent, “orgullosos” pel nomenament de Jorge Rodríguez com a Portaveu de l’Executiva del PSPV-PSOE

La també ontinyentina Rebeca Torró ha estat designada membre del Comité Nacional, màxim òrgan entre congressos del partit

Els socialistes d’Ontinyent s’han mostrat “molt orgullosos” pel nomenament de l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, com a nou Portaveu de l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE que encapçala Ximo Puig com a Secretari General. El XIII Congrés Nacional del partit celebrat dissabte a la Institución Ferial Alicantina (IFA) d’Elx comptant amb la presencia del Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, també servia per designar Rebeca Torró, 1ª tinent d’alcalde d’Ontinyent i Directora General d’Habitatge de la Generalitat, com a membre del Comité Nacional, màxim òrgan entre congressos del partit.

El Secretari General dels Socialistes d’Ontinyent, Pablo Úbeda, manifestava que “aquest cap de setmana ha estat emocionant i important. El treball ben fet té la seua recompensa i els socialistes d’Ontinyent estem molt orgullosos dels nostres companys Jorge Rodríguez i Rebeca Torró. Els socialistes valencians afrontem una nova i apassionant etapa, amb una direcció renovada i moltes ganes de construir una organització del segle XXI que afronte el 2019 amb garanties de seguir transformant la vida dels valencians i les valencianes, perquè som l'esquerra d'un país en marxa, i com sempre diem a l’equip de Jorge Rodríguez, treballant junts el millor està per vindre”.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore