martes, 22 de agosto de 2017

L' ESET ONTINET ha aconseguit fer-se amb els serveis del jugador Nacho Cereijo (Madrid, 1996)


Nacho Cereijo es un Base/Escolta provinent de Ingescasa Baloncesto Tres Cantos (Madrid) on va disputar la fase final de la 1ª Divisió Nacional (Federación Madrileña).
Fill del profesional Ignacio Cereijo (en la antiga ACB amb l' Estudiantes temp. 85-86) ha estat vinculat al bàsquet tota la seva vida, formant-se a les categories inferiors del Real Canoe N.C.


Cereijo és un dels jugadors amb més progressió de la lliga madrilenya, fet que no ha passat desapercebut a molts equips de tot l'estat espanyol que volien fer-se amb els serveis del jugador madrileny. Després de conèixer el projecte i el tracte amb el club ontinyentí, Nacho ha decidit formar part del planter de l' Eset Ontinet per aquesta temporada 2017-2018. 


Des del Club Martínez Valls Bàsquet li agraïm a Nacho i la seva família aquesta confiança i desitgem que aquesta temporada, plena de reptes, siga profitosa tant a nivell esportiu com a nivell personal.


Amb aquest fitxatge, l' ESET ONTINET ja va perfilant-se. Actualment Raül Cuenca disposa de un planter compensat format per Nacho Castelló, Jordi Soler, Tono Amador, Juanto Martín, Jorge Mancebo, Marc Pascual, Manu Herrera, Nacho Cereijo, Oliver Dykes.
L' area esportiva no descarta cap fixatge adicional, sempre que aporte una millora al planter actual.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore