miércoles, 16 de agosto de 2017

L’Estiu Esportiu de l’Ajuntament d’Ontinyent es consolida com a alternativa d’oci estival

Els horaris de l’activitat han sigut compatibles i complementaris amb els de l’escola d’estiu que ha ofert el Campus Universitari

L’última edició de l’activitat “Estiu Esportiu”, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, s’ha portat a terme de forma positiva donant una alternativa d’oci a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. El regidor d'Esports, Òscar Borrell, declarava lo important de “fomentar entre els joves la pràctica esportiva per al correcte desenvolupament tant del cos com de la ment”.
Durant tot el mes de juliol (en horari de 16:00 a 20:00 hores) i la primera quinzena d’agost (de 10:00 a 13:30 hores), el programa ha tingut lloc en el Poliesportiu Municipal, sent completament compatible amb els horaris de l’Escola d’Estiu del Campus Universitari d’Ontinyent. Fins a 60 alumnes per quinzena han gaudit d’una oferta esportiva que com deia el regidor “aposta per promoure valors com la cooperació i la convivència per damunt de la competició”.
“Estiu Esportiu”, com en altres edicions, ha anat més enllà dels esports més comuns com el futbol o el bàsquet i ha inclòs en la seua programació activitats aquàtiques i de multi aventura i, a més, esports com la pilota.
El fet que els horaris hagen sigut complementaris i compatibles amb els de l’Escola d’Estiu del Campus Universitari, “ha permés als xiquets, xiquetes i als seus pares i mares comptar amb una ampla oferta lúdica, formativa i esportiva per al període vacacional”, concloïa el regidor.


 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore