domingo, 27 de agosto de 2017

Mariners i Contrabandistes protagonitzen un any més el “Contrabando”

Jorge Rodríguez i Rebeca Torró tornen a participar convidats per la comparsa Contrabandistes

L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la 1ª tinent d’alcalde i directora general d’Habitatge de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró participaven per segon any consecutiu en l’acte del “Contrabando” en la Plaça Major d’Ontinyent. Aquest acte està protagonitzat per les comparses Mariners i Contrabandistas, on els primers tracten d’impedir als segons que passen el seu contraban a Ontinyent.
Després de la representació, dues comparses tornaven a abandonar la Plaça Major damunt de les seues carrosses i entre trets de trabucs. Tant espectadors com festers no han volgut perdre’s el “Contrabando”, a pesar de celebrar-se només unes hores després de l’Entrada.
Els actes de hui començaven a les 7:30 amb la Diana, que ha eixit des de la plaça de la Coronació per a arribar fins al Castell de Festes, ubicat a la Plaça Major. Ha sigut en aquesta mateixa Plaça on ha tingut lloc passades les 12:00 hores el “Contrabando”, després de la tradicional desfilada que s’ha iniciat també a la plaça de la Coronació.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore