miércoles, 2 de agosto de 2017

Ontinyent aprova un pla per a aconseguir la igualtat de gènere en l'àmbit municipal

El Pla d'Igualtat cerca l'eliminació de totes les possibles formes de discriminació existents i una major integració de la perspectiva de gènere

El pla ha sigut elaborat per la Comissió d'Igualtat integrada per personal municipal

Ontinyent aprovava per unanimitat en l'últim ple la implantació del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament, un document que concreta i defineix accions amb l'objectiu d'aconseguir una igualtat efectiva en totes les àrees i departaments del consistori. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància “d'un pla amb el qual pretenem que l'Ajuntament siga el primer a donar exemple d'igualtat efectiva entre homes i dones”, agraint el treball de la Comissió d'Igualtat, encarregada de redactar el pla, i de la regidora de Dona i Igualtat, Paula García.

García explicava que “el dia a dia demostra que segueix havent-hi moltes desigualtats ens homes i dones. Amb aquest primer Pla d'Igualtat de l'Ajuntament es treballarà per a eliminar qüestions com la bretxa salarial, el sostre de vidre o la problemàtica de la conciliació laboral i aconseguir així una paritat efectiva”. Per a tractar tots aquests temes, el document es divideix en 6 àrees de treball que versaran sobre l'accés a l'ocupació, la conciliació laboral, la classificació professional, la promoció, la formació i les retribucions, la salut laboral i l'ús de la imatge i el llenguatge no sexista.

Per la seua banda, el regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, incidia, en la seua intervenció, a agrair l'esforç i l'autonomia amb la qual ha treballat la Comissió d'Igualtat per a traure avant aquesta document de treball. El Pla d'Igualtat de l'Ajuntament, va començar a elaborar-se en l'anterior legislatura i tindrà una vigència de 4 anys (2017-2020).

La Comissió d'Igualtat es convocarà cada 6 mesos i aportarà les mesures de seguiment i avaluació de les accions realitzades fins a aqueix moment, avaluant els objectius correctors i proposant noves mesures. De la mateixa manera, cada any es farà una memòria dels objectius aconseguits.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore