domingo, 20 de agosto de 2017

Ontinyent convida als turistes de platja a conèixer les seues festes de Moros i Cristians

Una acció de “beach-màrqueting” informa als visitants sobre les festes i altres encants de la ciutat

Pablo Úbeda destaca l'objectiu de que Ontinyent es convertisca en una referència dins del turisme d'interior


L'Ajuntament d'Ontinyent ha tornat a repartir enguany 5000 flyers en primera línia de platja per a difondre les festes de Moros i Cristians entre els milers de visitants que gaudeixen de la costa valenciana durant aquests dies. D'aquesta manera, els dies 17 i 18, s’ha dut a terme una acció de “beach màrqueting” en les platges de Gandia, Daimús i Miramar, seguint amb l'aposta del Govern d'Ontinyent de crear sinergies entre el turisme d'interior i el de costa. El regidor coordinador de l'àrea de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que la millor manera de donar a conèixer “els encants de les nostres festes i la nostra ciutat és amb campanyes d'aquest tipus que conviden de forma directa als visitants”.

Aquesta campanya complementa altres accions com el punt d'informació turístic instal·lat en la Fira de Xàtiva, que promociona no solament els festejos morocristians sinó tots els encants arquitectònics, gastronòmics i culturals de la ciutat. D'altra banda, des de l'Oficina de Turisme, també s'ha procedit a enviar cartells i informació sobre les festes a més de 200 oficines turístiques de les comarques de la Safor, la Marina Baixa, la Marina Alta, l'Alcoià, el Comptat, la Costera i la Vall d'Albaida.


Pablo Úbeda, incidia que “a pesar que durant el període estival són molts els visitants que gaudeixen del turisme de costa, volem que Ontinyent es convertisca en una referència del turisme d'interior, i les nostres festes de Moros i Cristians són un gran aparador per a açò”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore