martes, 8 de agosto de 2017

Ontinyent reforça el Servei de Mediació Veïnal després de duplicar-se la demanda

De gener a juliol de 2017 es van atendre 19 peticions enfront de les 9 en total de 2016

Tudi Guillem destaca el bon acolliment del Servei de Mediació entre la ciutadania d'Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent reforçarà el Servei de Mediació Veïnal després de duplicar-se la demanda del mateix. En concret, en el primer semestre de 2017 s'han atès 19 peticions enfront de les 9 en total de 2016, d'un servei que suposa una assistència de la Policia Local per a intervenir i conciliar en conflictes privats, la qual cosa permet als implicats resoldre les seues diferències de manera més àgil i a l'administració no sobrecarregar-se amb expedients sobre aquests enfrontaments.

En concret, davant el bon acolliment registrat, el consistori ha decidit reforçar aquest àrea amb la contractació d'una Llicenciada en Dret a través del programa EMCUJU, per a la contractació de joves qualificats, amb un contracte per un període de 12 mesos.

La regidora de Seguretat, Tudi Guillem, realitzava un balanç positiu de l'acolliment i el funcionament d'aquest servei en el qual “els veïns decideixen resoldre els seus problemes de manera dialogada”. Guillem també recordava que el Servei de Mediació Veïnal “té unes limitacions, ja que no es pot aplicar a casos en els quals ja hi haja una denúncia o que tracten temes laborals, familiars o de consum”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore