martes, 26 de septiembre de 2017

Ontinyent millora la seguretat del camí de la Penya Blanca i el ramal 2 del camí de la Font Santa

S’estan realitzant tasques de pavimentació i millora del ferm cofinançades al 50% amb els veïns d’estes vies de titularitat pública, que havien demanat estes intervencions

L’Ajuntament d’Ontinyent esta procedint des d’esta setmana a la realització d’ obres de millora de la seguretat del Camí de la Penya Blanca i el ramal 2 del Camí de la Font Santa, dues víes de titularitat municipal en l’extrarradi, on els veïns havien demanat una intervenció.

 En concret, va a actuar-se en un tram de 1761 m2 del Camí de la Penya Blanca i 830 m2 del Ramal 2 del Camí de la Font Santa, procedint-se en tots dos casos a realitzar tasques d’asfaltament sobre les superfícies de sahorres existents fins ara, que degut al pas del temps i l’efecte de les pluges es trobaven en mal estat. Al cas del ramal 2 del Camí de la Font Santa una xicoteta part es trobava pavimentada amb formigó, material que es mantindrà però adequant-se i renovant-se.

El conjunt de les tasques a realitzar estan valorades en 23.145 euros, dels que el 50% està cofinançat pels veïns d’estes dues zones, i el termini d’execució previst és de al voltant d’un mes. Les obres eren visitades pel regidor de camins rurals, Manuel Cuesta, qui assenyalava que amb estes obres “el pas dels vehicles per aquestos trams va a ser notablement més còmode i sobretot més segur, que és sempre allò més important”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore