viernes, 8 de septiembre de 2017

300 nous alumnes es matriculen al Campus d’Ontinyent

Jorge Rodríguez valora positivament l’acollida tant a la primera convocatòria per a Infermeria com per a la resta de
titulacions

Els processos de matriculació d’Unisocietat, la CPFPA Sant Carles i la EOI continuen oberts


Quasi 300 nous alumnes es matriculen estos dies per incorporar-se al Campus d'Ontinyent en el nou curs 2017-2018. Aquestes noves incorporacions faran que un total de 880 estudiants comencen el curs universitari en la ciutat durant els pròxims dies, destacant els 51 alumnes que iniciaran el primer curs del nou Grau d'Infermeria, que ha cobert la totalitat de les seues places i ha deixat a més de 600 interessats en llista d'espera.

L’alcalde de la ciutat i president de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez valorava de forma molt positiva la gran acollida que ha tingut el Campus en totes les titulacions, cobrint el 100% de les places. “Aquests resultats demostren l'encert en apostar per Infermeria, la titulació amb més demanda en la ciutat. l'Ajuntament, la Universitat i Caixa Ontinyent continuarem treballant per a consolidar Ontinyent com a ciutat universitària”.

Quant a la resta de titulacions, en el Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport s'han matriculat 177 persones; Magisteri d'Educació Infantil comptarà amb 195 alumnes i alumnes; i ADE tindrà enguany 164 estudiants. D'altra banda, el programa Unisocietat compta amb 40 noves incorporacions que se sumaran als més de 250 alumnes que ja van començar els seus estudis el passats anys, una xifra que pot créixer ja que el procés de matriculació segueix obert. L’alcalde i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, està previst que visiten el Campus a l’inici de curs el proper dimecres.

D'altra banda el Centre Públic de Formació Per a Adults (CPFPA) Sant Carles continuarà amb el procés de matrícula obert, per als seus estudis reglats i no reglats, fins al 30 de setembre. L'horari per a açò serà de dilluns a dijous de 09:30 a 13:00 hores i 18:00 a 20:30 hores, i els divendres només en horari de matí.

En l'Escola Oficial d'Idiomes (IES Pou Clar), l'alumnat apte, no apte i no presentat a les convocatòries extraordinàries del primer curs de A2, B1 i B2 podran matricular-se fins a l'11 de setembre de 9:00 a 14:00 hores. L'alumnat apte, no apte i no presentat a les convocatòries extraordinàries de les Proves de Certificació de A2, B1, B2, C1 i C2 hauran d'acudir el 26 de setembre per a Alemany i Francès de 9:00 a 14:00 hores, i el 2 d'octubre per a Inglés i Valencià de 16:00 a 20:00 hores. Els i les alumnes que van renunciar de forma justificada acudiran el 3 d'octubre a les 9:30 hores. Finalment, aquells que es traslladen des d'una altra EOI a la Secció d'Ontinyent hauran de matricular-se també el 3 d'octubre a les 11:30 hores.

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava la gran oferta formativa que té la ciutat, “una oferta variada tant en estudis reglats com en no reglats i dirigida no solament a la gent jove sinó a persones de totes les edats que poden trobar el seu lloc en programes com Unisocietat, l'Escola per a Adults de Sant Carles o la EOI” declarava Borrell.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore