jueves, 14 de septiembre de 2017

Fotografia oficial de la plantilla 2017/2018 Oninyent C.F

Aquest matí la plantilla del primer equip s'ha fet la fotografia oficial aprofitant que el mercat estiuenc ja està tancat. Hi ha hagut la presència de tots els jugadors i membres del cos tècnic junt al president Adrián Márquez. A més, la fotografia pot adquirir-se en format pòster aquest cap de setmana en els periòdics locals, tant amb Loclar que eix als quioscs el divendres com amb el Periòdic d'Ontinyent, que es publica dissabte.
La llista dels membres de la plantilla, tècnics i personal del club que apareixen és la següent, començant per la fila superior i d'esquerra a dreta (clic damunt per ampliar-la o descarregar-la - drets reservats):
  • Álvaro Campos, Prince Agyemang, Josh Meaker, Julen Monreal, Rober Sierra, Franco Russo, Ramón Verdú, Keita Júnior, Michael Anaba, Miguel Nemesio i Alejandro Satoca.
  • Pablo Ruiz (Fisioterapeuta), Juanfran Jiménez (Preparador físic), Jordi Gil (Segon entrenador), José Manuel Carrasco, Antonio Vidal "Ñoño" (Delegat de camp), Adrián Márquez (President), Vicente Parras (Entrenador), Juanan, José Enrique Ferrero (Delegat d'equip), Gabri Ribera (Entrenador de porters) i Adrián (Encarregat de material).
  • Fran Machado, Alberto Rubio, Raúl González, José Antonio Soler, Sergio Albiol, Tito Malagón, David Bandera i Leomar Pinto.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore