viernes, 29 de septiembre de 2017

La Penya de La Torreta organitza un viatge a Elx

L'Ontinyent CF visitarà el Martínez Valero d'Elx el proper diumenge 8 d'octubre, vespre de la festa de tots els valencians. Serà en horari vespertí, les 18:00, i amb una gespa natural de l'estadi il·licità acabada de renovar.
Com que l'ocasió ho mereix la Penya de la Torreta es troba organitzant un complet viatge a un preu ajustat per a que tots els aficionats puguen gaudir d'una jornada de convivència, tant se vol adobada amb un gran resultat a domicili. El pla de de viatge comença amb l'eixida de l'autobús a les 10:30 des del recinte firal d'Ontinyent, junt al centre de salud de l'Av. Albaida, per dinar a la localitat costera de Santa Pola. A continuació l'autobús desplaçarà els aficionats al partit en Elx per, una vegada acabat, emprendre el viatge de tornada.
El viatge complet val 35 euros per persona, incloent autobús, entrada i dinar, encara que cap la possibilitat d'optar per l'entrada i l'autobús i dinar per lliure per un preu de 20 euros. Com que la penya ja compta amb 26 places reservades per als seus membres, se'n posen a la venda al voltant d'unes 25 per a la resta d'aficionats del club. Per adquirir els tiquets es pot fer a les oficines de l'estadi El Clariano, de 18:00 a 20:00 de dilluns a divendres, en la seu de la penya en el bar Nou Racó del Tirador o directament contactant amb els membres de la penya en el partit de casa davant el Lleida el dissabte o davant el Torre Levante el dimecres 4.
El club anima a tots els aficionats i aficionades a sumar-se a aquesta interessant iniciativa en l'any de la tornada a la Segona Divisió B aprofitant un desplaçament un entorn únic com el Martínez Valero, que gaudirà d'una gran entrada.
Martínez Valero
El Martínez Valero rebrà l'Ontinyent de Vicente Parras en diumenge 8 d'octubre a les 18:00 | Imatge: Elche CF

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore