lunes, 4 de septiembre de 2017

La piscina d’estiu d’Ontinyent romandrà oberta fins diumenge

Els usuaris han gaudit aquests mesos del nou servei de Bibliopiscina

Els clubs de Natació i Triatló d’Ontinyent entrenaren des de meitat de maig fins a finals de juliol en la piscina de 50 metres

La piscina d’estiu d’Ontinyent gaudeix de la seua última setmana, ja que el proper diumenge dia 10 de setembre finalitzarà la temporada de bany 2017. Una temporada en la qual s’han realitzat una sèrie de reformes com la construcció de dos magatzems per a material esportiu junt als vestidors secundaris de la piscina d’estiu, que ha permet lliurat una zona de despatxos en el Pavelló Municipal per a que el Club Martínez Valls Basquet tinga un espai per a les seues activitats. També cal recordar les obres de millora dels vestidors masculins estrenades enguany, executades amb una subvenció de 220.000 euros de la Diputació de València i que van duplicar la quantitat de wàters i dutxes amb què es comptava, una ampliació que va comportar l’eliminació de l’espai que fins ara s’emprava com a magatzem per als objectes dels cursos i activitats de la piscina.

A més, atenent una petició històrica, els clubs de natació i triatló han gaudit de la instal·lació de la piscina de 50 metres 15 dies abans de la seua apertura per preparar en millors condicions les competicions a l’aire lliure que han tingut en aquests mesos d’estiu.

Aquesta temporada s’ha comptat amb un equip de personal format per 7 socorristes, 4 vigilants de vestidors i manteniment, 5 monitors a jornada parcial i 2 ATS/DUE contractats per l’Ajuntament d’Ontinyent. Com ha fet destacable cal remarcar la Bibliopiscina, una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament per a promoure la lectura i que ha permés triar entre 400 llibres de diferents temàtiques per a llegir al recinte durant els mesos estivals. Així mateix també s’ha realitzat una activitat d’animació lectora infantil.

Entre les diferents novetats també cal destacar el descompte addicional que hi ha hagut per als usuaris amb abonament anual de pista, així com els descomptes que s’han mantingut per a famílies nombroses, monoparentals o per a grups de més de 15 persones.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa a tot el personal eventual la seua tasca en aquestos mesos d’estiu. “Enguany hem pogut tindre una temporada de bany molt profitosa per als clubs locals que han pogut entrenar en una piscina de 50 metres abans de l’apertura, així com les nombroses famílies que han portat als seus xiquets i xiquetes als cursos de natació, en definitiva, una temporada completa on totes les ontinyentines i ontinyentins han gaudit de la piscina d’estiu” declarava el regidor. Els horaris per a aquesta setmana es mantenen: de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00 hores i el cap de setmana de 10:00 a 20:00 hores.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore