viernes, 29 de septiembre de 2017

Màxima expectació a Ontinyent amb l'arribada de “Los Pájaros Muertos” de Marcos Morau

L'obra sobre la vida i obra de Picasso esgota les entrades anticipades

Amb pràcticament totes les entrades esgotades La Veronal, la companyia del Premi Nacional de Dansa Marcos Morau, última els detalls per a les representacions de “Los Pájaros Muertos” que tindran lloc aquest dissabte a les 22:30 i diumenge a les 19:00 hores en el Teatre Echegaray.

Durant aquesta setmana han estat duent-se a terme els assajos conjunts, i amb caràcter formatiu, dels ballarins de La Veronal al costat dels 14 ballarins amateurs seleccionats per a participar en l'obra a través d'un cásting realitzat el passat mes de maig. A més, cal recordar que l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent serà l'encarregada de posar la música a aquesta obra que ja ha passat pels teatres de ciutats com Barcelona, Venècia, Paris, Curitiba (Brasil) o València.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent, Àlex Borrell, explicava “el gran muntatge i esforç que comporta una obra d'aquestes característiques” i destacava el gran acolliment que ha tingut entre la ciutadania l'obra “la ciutat s'ha bolcat amb Marcos Morau i la seua companyia La Veronal esgotant totes les entrades anticipades per a les dues representacions. Estic segur que els espectadors quedaran altament satisfets amb aquesta obra”.

Los Pájaros Muertos” gira al voltant de la vida i obra de Pablo Picasso, mostrant la mescla de tradició i avantguarda i reflexió i llibertat que va marcar la vida de l'artista malagueny.

Les poques entrades que encara queden a la venda estaran únicament disponibles una hora abans de cada representació en la taquilla del Teatre Echegaray.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore