viernes, 15 de septiembre de 2017

Ontinyent acull una mostra de la Universitat de València sobre festes tradicionals valencianes

L’exposició arriba a la Casa de la Cultura de la mà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la UV


El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, han inaugurat hui la mostra “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià”, una exposició que arreplega el patrimoni festiu de la Comunitat Valenciana i que naix des del mateix Vicerectorat, amb el patrocini i el suport de Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. A la presentació, en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, també acudien els regidors de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, de Joventut i de Cooperació, Katty Ushiña i d’Esports i d’Educació, Òscar Borrell.

Àlex Borrell agraïa que la Universitat de València haja apostat una vegada més per “dur més enllà dels campus el coneixement i la realitat de la societat valenciana, en aquest cas amb aquesta exposició sobre les festes tradicionals al territori valencià”. Per la seua part, Jorge Hermosilla agraïa l’estreta col·laboració i complicitat amb l’Ajuntament d’Ontinyent i destacava que “parlar de festes tradicionals implica parlar del patrimoni cultural valencià, amb aquesta mostra s’intenta aportar a la societat valenciana eixa riquesa patrimonial”.

La mostra “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” està composta per 34 plafons a través dels quals el visitant coneixerà l'extens ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. Amb totes les comarques retratades, diversos mapes permeten localitzar les festes en l'espai mentre que el material gràfic, cedit per diferents ajuntaments, associacions i institucions, mostra el color, la riquesa i l'espectacularitat d'aquestes manifestacions patrimonials.

Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” romandrà en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara fins al 29 de setembre. L'horari d'obertura de l'exposició és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores, i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores, amb entrada gratuïta.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore