lunes, 4 de septiembre de 2017

Ontinyent amplia un 25% les subvencions dels kits per a convertir les bicicletes urbanes en elèctriques

Al pressupost se li sumen 2.000€ per a atendre la totalitat de les sol·licituds
L'Ajuntament d'Ontinyent ha ampliat, davant el bon acolliment de la convocatòria, el pressupost en les subvencions per a l'adquisició de kits per a fer elèctriques les bicicletes urbanes. Concretament, al pressupost inicial de 8.000€ se li ha sumat altres 2.000€, fent possible així atendre les 34 sol·licituds que s'han realitzat des que es llançarà la convocatòria a la fi del passat mes de maig.
De les 34 sol·licituds, 30 persones han sigut bonificades amb 300€ per la compra de kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques i les 4 restants han rebut 200€ per la compra de bicicletes elèctriques. Encara que la convocatòria també compensava amb 100€ la compra de bicicletes urbanes ningú s'ha decidit per aquesta opció, preferint les bicicletes elèctriques. Cal recordar que totes les compres realitzades a partir de l'1 de gener de 2017 podrien ser objecte de la subvenció.
La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, mostrava la seua satisfacció davant el bon acolliment d'aquesta convocatòria i confirmava que “des del Govern d'Ontinyent continuarem apostant per la bicicleta com un mitjà de transport saludable, no contaminant i sostenible”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore