martes, 5 de septiembre de 2017

Ontinyent inicia noves millores urbanes al barri de Sant Rafel per valor de 300.000 euros

Es renovarà la urbanització i xarxa d’aigua potable dels carrers Fontanars dels Alforins i Agullent en una intervenció inclosa al Pla d’Eficiència Urbana 2016/2017

El Govern d’Ontinyent supera els 800.000 euros invertits al barri en esta legislatura


L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana noves obres de millora urbana a Sant Rafel. Es tracta d’una intervenció que suposarà la reurbanització integral i renovació de la xarxa d'aigua potable dels carrers Fontanars dels Alforins, Agullent i Pelai Pérez, pressupostades en 300.000 euros, una actuació que permet superar els 800.000 euros d’inversió al barri en esta legislatura.

El regidor de Territori, Jaime Peris, que visitava hui l’actuació, destacava que “invertir als nostres barris és invertir en les persones, en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Aquest ha estat sempre un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent i en aquest sentit és important millorar la imatge, habitabilitat i comoditat de barris com el de Sant Rafel, on en poc mes de dos anys ja portem invertits 900.000 euros en més d’una decena d’intervencions i on anem a seguir treballant en esta línia”, avançava.

Cal recordar que en aquest període s’ha posat en marxa al barri el servei d’atenció policial Infopolicia Sant Rafel o les noves instal·lacions del Consell Local de la Joventut, a més d’estar executant-se l’adequació de la zona verda del carrer Orútjol reclamada pels veïns a través de “Ontinyent Participa” i dissenyada atenent les pròpies peticions veïnals.

Peris, remarcava també la importància de les obres incloses dins del Pla d'Eficiència Urbana 2016/2017, un pla impulsat pel Govern d'Ontinyent i executat principalment amb recursos propis però també a través d'un conveni amb l'empresa pública Egevasa i amb aportacions de la Diputació de València. L'anterior Pla d'Eficiència Urbana 2015/2016 realitzava un total de 24 obres, amb un valor d'1.243.000 euros, en tots els barris de la ciutat, amb millores en el paviment, xarxes d'aigua, clavegueram, voreres o altres intervencions en diferents carrers.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore