jueves, 21 de septiembre de 2017

Ontinyent reprèn el servei de rehabilitació cardíaca amb un grup de 12 persones

La ciutat celebrarà la “Setmana del Cor” amb una ruta cardiosaludable d’una hora oberta al públic

Un any després de la seua posada en marxa, la ciutat d’Ontinyent reprèn el servei de rehabilitació cardíaca amb un nou grup de 12 pacients que han patit problemes cardíacs. El servei, posat en marxa per l’Institut Valencià del Cor (Insvacor) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, inicia així un nou curs que en tota la Comunitat Valenciana només està en marxa en les ciutats de València, Ontinyent i Xàtiva. La fase 3ª de rehabilitació cardíaca es posterior a les dues primeres fases després d’un incident cardíac, sent la primera l’hospitalària i la segona l’extrahospitalària de la recuperació inicial.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, explicava que esta fase “és la de manteniment per a tota la vida, a través de la qual recordem als pacients quins hàbits han de seguir i com s’han de cuidar per tal de no recaure”. El servei compta amb un cardiòleg i un fisioterapèuta, als que s’afegeixen amb col·laboracions puntuals un psicòleg, i un dietista. Les activitat tenen lloc dimarts  i dijous de cada setmana al gimnàs del CEIP Lluis Vives.

Per altra banda, des de la regidoria de Sanitat s’ha avançat que la ciutat se sumarà el proper 30 de setembre (dissabte) a la “Setmana del Cor” que organitza Insvacor amb una nova activitat: una Ruta Cardiosaludable d’una hora de durada oberta al públic, on participaran els assistents a les unitats de rehabilitació d’Insvacor. L’activitat és gratuïta, no caldrà inscripció prèvia i l’eixida tindrà lloc des del carrer de Benarrai,10 a les 9:00 hores d’eixe dia.
 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore