jueves, 7 de septiembre de 2017

Ontinyent reprèn la reurbanització del carrer de la Magdalena per millorar la seguretat dels vianants

L’actuació millora el trànsit peatonal amb noves voreres i punts de llum i consolida el canvi al trànsit de vehicles en la corba dels jutjats
L’Ajuntament d’Ontinyent ha reprès esta setmana les obres de reurbanització del carrer de la Magdalena que permetran millorar la seguretat i comoditat del pas de vianants amb la creació de noves voreres i enllumenat. Es tracta d’una actuació que consolida el canvi en el trànsit rodat executat al mes de març en la zona, per tal d’eliminar els perills de la corba dels jutjats a la confluència amb el carrer del Regall i l’Avinguda del Comte de Torrefiel.
El passat mes de juliol s’executava una primera fase de l’actuació, amb la creació d’una de les noves voreres, i esta setmana es reprenia l’actuació amb l’inici de la construcció de la segona, que es preveu que estiga a punt durant la primera quinzena d’aquest mes.
El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, recordava que aquesta obra “ve avalada pels informes tècnics de la policia local i recomanat pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Ontinyent (PMUS), i ens ha permès deixar arrere un espai summament estret on venien produint-se situacions perilloses i incòmodes tant per a vehicles com per a vianants. El canvi fet al trànsit de vehicles va tenir resultats satisfactoris, i ara aprofitem l’espai guanyat per donar més seguretat i comoditat als vianants”, apuntava.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore