miércoles, 27 de septiembre de 2017

Ontinyent substitueix l'equip d'impulsió d'aigua del pou del Torrater

L'actuació realitzada a una profunditat de 144 metres ha inclòs la comprovació del bon estat de tots els elements del pou que subministra el 44,6% de l'aigua potable a la ciutat

L'empresa EGEVASA, concessionària del servei de subministrament d'aigua potable de la ciutat, procedia aquest dimecres a la substitució planificada de l'equip d'impulsió instal·lat en el pou Torrater, a una profunditat d'uns 144 metres, i l'adequació del brocal del sondeig per a fer-ho més accessible i minimitzar els riscos laborals lligats al seu manteniment.

Les obres eren visitades pel regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, i el regidor d'aigües, Manuel Cuesta, qui destacava que, “un servei com el de subministrament d'aigua potable és vital per a qualsevol municipi, i per açò cal estar sempre pendent i verificar l'estat i bon funcionament de tots els elements que formen el pou i sondeig, com s'ha fet en aquesta actuació”, destacava.

Aquests treballs es complementen amb el seguiment continu i anàlisi de la desviació de variables com el consum energètic o cabal extret. Tot açò per a evitar qualsevol fallada del pou i planificar els treballs a realitzar per a la solució de possibles avaries detectades.

La infraestructura municipal de subministrament d'aigua potable d'Ontinyent compta amb 2 pous, denominats Tarongers i Torrater, els quals sumen un volum subministrat de més de 5.500 m3 al dia. D’ells, aquest últim s'encarrega d'extraure el 44,6% del total de l'aigua potable subministrada a tots els veïns d'Ontinyent.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore