jueves, 26 de octubre de 2017

El Centre Ocupacional celebra la VI Volta a Peu per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual d’Ontinyent

Jorge Rodríguez agraeix a tots els implicats “l’esforç per treballar en pro de la integració”


Més d’una vintena de centres de tota la província de València participaven hui en la VI Volta a Peu per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual d’Ontinyent, organitzada pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” i la Coordinadora de Centres Ocupacionals COPAVA. A la cursa acudia l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat de la regidora coordinadora de Política para les Persones, Sayo Gandia, i les regidores Tudi Guillem, Paula Garcia, i Mercedes Pastor.

Jorge Rodríguez, recordava que el Centre Ocupacional és de titularitat municipal i agraïa “el treball de tots els professionals del centre i els voluntaris amb els quals la suma d’esforços fa possible aquestes activitats per a treballar en pro de la integració i en pro de trencar barreres”. Sayo Gandia, destacava “l’esforç que fa el centre per a organitzar aquesta volta a peu, que és possible gràcies a la implicació de molta gent: professionals, famílies, amics i en aquesta ocasió estudiants del Campus d’Ontinyent com a voluntaris”.

Per la seua part, la directora del Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque”, Susi Torró valorava positivament la bona acollida que té sempre l’activitat i explicava que “aquesta sisena volta a peu forma part d’un circuit de curses d’aquest tipus en el qual participen centres de tota la província”. Torró també agraïa a tot el món implicat la seua col·laboració i recordava que el centre celebra enguany el seu XXX aniversari.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore