jueves, 26 de octubre de 2017

Els votants de “Ontinyent Participa” augmenten un 13% a un dia del tancament de la campanya

Representants dels comerciants animen a la ciutadania a decidir amb el seu vot les inversions a executar en la ciutat

El termini per a votar telemàticament finalitza aquest divendres a les 23:59 hores

A un dia de finalitzar “Ontinyent Participa” augmenten un 13% el nombre de vots respecte al mateix moment de l’edició anterior. En concret, en la campanya de 2017 a un dia de donar fi al procés havien exercit el seu dret a vot 3.855; en aquesta ocasió la xifra ascendeix als 4.370 participants.

A més, representants de les associacions de comerciants d’Ontinyent han visitat hui l’Ajuntament per a votar quines obres volen que s’executen amb 500.000 euros del pressupost municipal. En concret, i acompanyats pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, han acudit a votar representants dels comerciants de Comerç In (Belén Ferrero), SOC (Enrique Mollà), Sant Rafel (Jordi Vidal) i AHVAL (Toni Pérez).

Tots els veïns i veïnes, majors d’16 anys, tenen fins la mitjanit de divendres a dissabte per a votar quines son les tres propostes que consideren més necessàries per a la ciutat. Les votacions es poden fer pel mòbil o l’ordinador a la web www.ontinyentparticipa.es, o bé acudint a qualsevol dels punts de votació presencial: el Teatre Echegaray, el Centre Cívic del Llombo, l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel, la Biblioteca de Sant Josep, el CIM de Sant Rafel o l’Ajuntament d’Ontinyent.


 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore