lunes, 2 de octubre de 2017

“Los Pájaros Muertos” ompli de gom a gom les seues dues sessions al Teatre Echegaray

El públic es rendeix a la representació dirigida pel Premi Nacional de Dansa ontinyentí Marcos Morau

El Teatre Echegaray s'omplia al complet per a rebre l'obra del Premi Nacional de Dansa, Marcos Morau. L'obra de la companyia La Veronal celebrava amb èxit les dues representacions que tenien lloc dissabte i diumenge comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i les escoles de dansa locals. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acudia a la representació del dissabte, acompanyat d'altres membres de la corporació, i titllava l'obra de “impressionant” destacant “la gran oportunitat que ha tingut la ciutadania d'Ontinyent de gaudir d'una obra d'aquestes característiques en la ciutat”.

Marcos Morau, no solament portava a Ontinyent l'espectacle de “Los Pájaros Muertos” sinó que feia de la representació un projecte formatiu en el qual 14 ballarins amateurs van assajar i van aprendre durant una setmana amb la resta de la companyia. A més, el component formatiu no quedava ací, ja que la música va estar a càrrec de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, la qual forma a joves de la ciutat i de diferents punts de la província.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, agraïa el bon acolliment de l'obra “amb una espectacular posada en escena, i el teatre ple de gom a gom, el públic s'ha rendit al talent de Marcos Morau, La Veronal i els 14 ballarins amateurs que han tingut l'oportunitat de participar en aquesta obra”. Borrell agraïa també el treball de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i el seu director titular Saül Gomez.

Cal recordar que “Los Pájaros Muertos” s'estrenava a Barcelona a partir d'un encàrrec del Museu Picasso de la ciutat. Després de passar pels principals teatres de ciutats com Curitiba (Brasil), Paris, Venècia o València, Marcos Morau ha tornat a la seua ciutat recollint un èxit absolut.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore