martes, 3 de octubre de 2017

Ontinyent acull una exposició per a conscienciar sobre l'ús de les xarxes socials i la violència de gènere

La regidoria de Joventut organitza diverses activitats didàctiques que complementen la mostra i conviden a reflexionar al jovent

L'Ajuntament d'Ontinyent inaugurava ahir l'exposició fotogràfica #NoemtoqueselWhatsapp, una mostra interactiva que té com a objectiu conscienciar als joves sobre la violència de gènere i el paper de les xarxes socials en ella. Després de passar per diversos municipis de la Comunitat Valenciana, aquesta exposició arriba a la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara de la mà de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en col·laboració amb el consistori.

L'Ajuntament d'Ontinyent, a través de la regidoria de Joventut, completa l'exposició de l'IVAJ amb l'organització de diferents activitats didàctiques relacionades amb l'ús de les xarxes socials i la violència de gènere. La regidora de Joventut, Katty Ushiña explicava que #NoemtoqueselWhatsapp serà visitada per més de 500 alumnes de 2on d’ESO de tots els centres educatius del municipi, sent l'IES l’Estació el primer d'ells, “a més de veure les fotografies exposades, l'alumnat podrà gaudir d'activitats amb les quals reflexionaran sobre la problemàtica abordada en la mostra” declarava. La regidora aclaria que encara que la mostra està dirigida a joves d'entre 14 i 30 anys, l'exposició estarà oberta a tot el públic.

Per la seua banda, la regidoria de Dona i Igualtat col·labora en l'exposició amb la instal·lació d'un Punt Violeta en el qual donen a conèixer la campanya contra les agressions en l'àmbit d'oci “Respecta’m, sense un si és un no”. L'exposició es pot visitar en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara fins al pròxim dia 15 d'octubre, en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:30 hores i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore