miércoles, 4 de octubre de 2017

Ontinyent contínua la seua aposta per l’emprenedoria amb la celebració del Focus Pime

Pablo Úbeda reafirma el compromís de l'Ajuntament amb la innovació i l’emprenedoria a la ciutat

Ontinyent acollia hui la trobada empresarial Focus Pime i Emprenedoria Vall d’Albaida. El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha sigut l'escenari d'aquesta jornada que té com a objectiu impulsar la cultura empresarial i crear noves oportunitats de negoci. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, intervenia en la trobada per a presentar a una de les ponents, Verónica Carrascosa, la qual impartia la xerrada “Habilitats i claus per a ser un líder d'èxit”.

Pablo Úbeda posava en valor que totes les trobades Focus Pime que s'estan duent a terme a la Comunitat Valenciana són una clara aposta pel territori i incidia que des del Govern d'Ontinyent “sabem que la innovació és un factor clau dins de la competitivitat empresarial i per açò venim desenvolupant aquest plantejament des de fa temps amb accions com l'Oficina del Promoció Econòmica, les ajudes a la internacionalització d'empreses per a fires i catàlegs o el Pla de Modernització de Polígons que ja s'està duent a terme en la ciutat” declarava.

El Focus Pime i Emprenedoria ha inclòs 6 sessions d'aprenentatge del àmbit del màrqueting digital, l'economia col·laborativa o el lideratge en l'empresa, entre altres qüestions. Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb el suport del Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI) i la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent i la participació de COEVAL, ATEVAL i Comerç IN.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore