miércoles, 4 de octubre de 2017

Ontinyent recorda la pròrroga fins al 16 d’octubre en la prohibició de les cremes

D’acord amb la resolució de la Conselleria es va ampliar el període en què no es podrà autoritzar la crema

L’Ajuntament d’Ontinyent ha recordat a la ciutadania la prohibició de realitzar cremes de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals en tot el terme municipal fins el proper 16 d’octubre. Tot i que habitualment la prohibició estival finalitza amb el mes de setembre, enguany, a l’igual que l’any passat, i d’acord amb la resolució de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, s’amplia el període en què no es podrà autoritzar la crema.
 
Aquest canvi es va fer extensiu al terme d’Ontinyent, sent objecte d’inclusió en l’ordenança municipal i inclòs al calendari de cremes elaborat des de l’Ajuntament per a 2017. La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, ha recordat a la ciutadania la necessitat de respectar la prohibició de fer cremes, avançant que en breu es presentarà un programa pilot per a presentar alternatives a les cremes.
 
Així mateix ha recordat a tots aquells que visiten les zones forestals del terme que extremen sempre les precaucions per tal d’evitar que es produïsquen incendis, demanant-se a la ciutadania que si alguna persona detecta un foc ha d'avisar el més ràpidament possible al telèfon d’emergències 112.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore