viernes, 20 de octubre de 2017

Xiromita Trad Project finalitza la seua gira en el Teatre Echegaray

Miquel Gironès presenta un viatge per les arrels de la música valenciana

Els veïns i veïnes d'Ontinyent tindran l'oportunitat de veure l'última actuació de Xiromita Trad Project el pròxim dissabte a les 19:00 hores en el Teatre Echegaray, un espectacle inclòs dins de la programació cultural de l'Ajuntament d'Ontinyent. Xiromita Trad Project, presentat pel ontinyentí Miquel Gironès, dolçainer de Obrint Pas, està pensat com un viatge per les arrels de la música valenciana i un concert únic en el qual es mostra la potència i el futur de l'escena tradicional.

L'actuació realitzarà un recorregut que naix en el cor morisc de la Vall d'Albaida, passant per les sèquies mil·lenàries de l'Horta de València i finalitzant en el Mediterrani, germanant pobles i cultures. Tot açò de la mà de les veus de Miquel Gil i Rafa Arnal; la guitarra flamenca de Toni Porcar; la viola de roda i les cordes mediterrànies d'Abel Garcia; el baix de Gusmà Gil; la percussió de Víctor Traves; i la xirimita de Miquel Gironès.

Les entrades encara poden adquirir-se per 10€ general i 8€ descompte a través de la web de Caixa Ontinyent, en la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o una hora abans de l'espectacle en taquilla.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore