sábado, 11 de noviembre de 2017

Acompanya l'equip a Sagunt amb la Penya La Torreta

La Penya de La Torreta es troba organizant un nou desplaçament després de l'èxit que va suposar el d'Elx, al que només li va faltar salvar algun punt si no és per una pena màxima en temps d'afegit. Serà a Sagunt el cap de setmana del 25 de novembre vinent, ja que havent-se de jugar l'anada dels setzens de Copa Federació és probable que es jugue dissabte.

El viatge es farà amb autobús, incloent un dinar abans del partit per fer pinya a un hotel 4* Canet d'en Berenguer. Hi ha dos opcions: el viatge complet per a un adult (autobús+dinar+entrada) val 40 euros, encara que es pot reservar sense el dinar per 25 euros. En canvi, els joves fins a 17 anys podran adquirir el viatge complet per 35 euros, o per 20 euros sense el dinar que, a més, inclou una botella de mig litre d'aigua o un quart de vi. L'autobús eixirà des de l'accés sud al recinte firal, al costat del centre de salut de l'Av. Albaida, a les 11:00 del matí, pendent de confirmar si el partit es juga dissabte o diumenge.
 

En altre ordre de coses, la Penya de La Torreta, va gaudir ahir del seu sopar mensual, marcat per la presència d'una vintena de socis dels 29 amb els que compta la penya, fent un gran ambient i parlant de l'actualitat que envolta el club, que viu un bon moment esportiu en trobar-se en la zona tranquil·la de la taula.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore