jueves, 23 de noviembre de 2017

CECOVAL DINAMITZA LES COMPRES A ONTINYENT AMB LA CAMPANYA “TOTS AMB EL COMERÇ LOCAL”

LA CAMPANYA HA INCLÒS LA COL·LOCACIÓ DE MANIQUIES EN LA VIA PÚBLICA EN 6 GRANS CIUTATS VALENCIANES, ENTRE ELLES LA CAPITAL DE LA VALL D'ALBAIDA
València, 23 de novembre de 2017.- La Confederació d'Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL) ha presentat aquest matí a Ontinyent la campanya “Tots amb el Comerç Local”. Aquesta acció, amb la qual col·laboren l'Ajuntament d'Ontinyent i la Generalitat Valenciana, s'ha plantejat com una campanya d'intriga –teaser- amb l'objectiu de generar curiositat i expectació entre els ciutadans, que, durant dos dies, han conviscut amb més de 20 maniquís situats en la Plaça de la Concepció. A més d'Ontinyent, l'acció s'ha desenvolupat al mateix temps en les 3 capitals de província, València, Castelló i Alacant i en les localitats de Torrent i Gandia.
Les figures es van col·locar la matinada del 20 de novembre en aquest emblemàtic espai de la ciutat. Tematizats amb peces de vestir i complements de tot tipus, alguns d'ells portant samarretes amb el hashtag #LaCiudadEsNuestra, els maniquís han romàs fins hui en la Plaça de la Concepció, atraient l'atenció dels veïns que cada dia passen per aquesta concorreguda zona de la població.
El principal objectiu de la campanya de CECOVAL és promoure el comerç local, tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal, on el consum s'incrementa de manera considerable. En aquest sentit, des de la Confederació s'ha involucrat a tot el teixit comercial valencià, sota el paraigua d'aquesta iniciativa comuna, amb la qual es pretén traslladar al consumidor una imatge de compromís total per part dels comerços valencians.
El vicepresident de Cecoval, Rafael Vaello, explicava que “aquesta acció posa de manifest la importància de l'associacionisme que permet fomentar la cohesió i la cooperació entre empreses i ciutats, intercanviant experiències i cercant solucions conjuntes”. Vaello agraïa la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent i la Generalitat Valenciana en aquesta campanya.
Des de Comerç IN, la secretària de la junta directiva, MªJosé Alhambra destacava la intriga que aquest tipus d'iniciativa ha creat entre la ciutadania i els mitjans de comunicació. “Entre tots difonem la importància del xicotet comerç en el qual es pot trobar de tot, i que destaca per la seua proximitat, atenció personalitzada, singularitat i també per la innovació, com ho demostra aquest tipus d'accions”.
El regidor coordinador de Política Econòmica de l'Ajuntament d'Ontinyent, Pablo Úbeda, incidia en “la predisposició que sempre tenim des del Consistori per a recolzar i col·laborar amb totes aquestes iniciatives que suposen un impuls per al comerç local de la ciutat, una col·laboració que ha afavorit l'increment en la densitat comercial d'Ontinyent i que a més és tot un referent en matèria de dinamització”.
CECOVAL compta en l'actualitat amb federacions i associacions, tant sectorials (mobles, tèxtil, metall, fleca, etc) com a territorials, sent una organització empresarial de caràcter autonòmic, portaveu únic i representant dels interessos del comerç de la Comunitat Valenciana en la patronal nacional, la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), on ostenta una de les vicepresidències.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore