jueves, 16 de noviembre de 2017

El comerç d’Ontinyent sorteja 1.600 euros en xecs-regal durant “6 díes púrpura”

Ajuntament, Comerç IN i Cambra de Comerç impulsen aquesta campanya que tindrà lloc del 20 al 25 de novembre

Una nova campanya de dinamització comercial sortejarà més de 1.600 euros en xecs-regal entre els clients que realitzen les seues compres en Ontinyent del 20 al 25 de novembre. “6 Dies Púrpura” és una acció, organitzada per Comerç In i la Cambra de Comerç de València amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, que té com a objectiu evitar l’estancament de vendes que es produeixen en aquesta època. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, declarava que “és molt fàcil treballar en matèria de comerç amb les associacions de la ciutat, i en aquest cas amb Comerç In, que impulsen campanyes dinamitzadores durant tot l’any i que aconsegueixen que Ontinyent siga un referent en innovació comercial no solament en l’àmbit comarcal sinó en l’àmbit autonòmic, i fins i tot estatal”.

La secretaria de Comerç In, Mª José Alhambra, explicava que podran participar en el sorteig totes les persones que compren en algú dels 36 comerços adherits a la campanya i utilitzen la targeta In. D’aquesta manera, del 20 al 23 de novembre es repartiran 3 premis de 20€ i altres 3 de 50€; el divendres 24 de novembre se sortejarà 5 premis de 20€ i 1 de 100€; i el dissabte, altres 6 premis de 100€. Tots els xecs-regal hauran de consumir-se en un termini de 24 hores. A més, Alhambra, recordava que divendres 24 i dissabte 25, diversos establiments comptaran amb descomptes especials per a celebrar el “Black Friday”.

Per la seua banda, des de Cambra de Comerç València, Victoria Guillem destacava que aquesta campanya s’engloba dins del “Pla de Suport al Comerç Detallista” en el que treballa la Cambra a través dels fons europeus FEDER. En aquest sentit, Guillem recordava totes les accions formatives que estan impulsant amb l’objectiu de potenciar el comerç local i agraïa la predisposició per col·laborar que mostra sempre el consistori per a treballar per aquesta fi comuna.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore