martes, 21 de noviembre de 2017

La 7a Universitat d'Hivern d'Ontinyent analitza experiències innovadores d’èxit

La Universitat de València presenta un any més aquest certamen, gratuït i obert a tot el públic d'Ontinyent i la comarca de la Vall d'Albaida. La Universitat d'Hivern d'Ontinyent (UHO) obri les seues portes el proper dimarts 21 de novembre. Seran 5 sessions amb conferències, taules redones i activitats impartides per professors de la Universitat de València i altres especialistes.
Ontinyent suma la Universitat d’Hivern a la Universitat de Primavera o la Setmana Pedagògica, un conjunt d’activitats que contribueixen a situar-nos com a un referent entre les ciutats educadores”, manifestava


visita a l’exposició “Estèvia, la panacea dolça” de la UV al Campus d'Ontinyent, que proposa una mirada crítica als edulcorants naturals i artificials en la dieta

La iniciativa universitària se celebra del 21 al 28 de novembre amb la innovació com a protagonista. Aquesta setena edició de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent (UHO), naix a iniciativa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb l'estreta col·laboració del Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i la Diputació de València. Les jornades, un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans, inclouen una sèrie de mòduls formatius gratuïts que giren al voltant de la innovació en diversos àmbits com ara l’educació, l’empresa, l’esport o la gastronomia.
L’acte d’inauguració serà el dia 22, a les 11:00 hores, en l’Aula Magna del Campus d’Ontinyent. Hi comptarà amb les intervencions de l'alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent; i el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla. La conferència inaugural serà a càrrec del professor Isidre March (Departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’, UV) que abordarà la innovació i el creixement de les empreses valencianes.
A banda de conferències, a la UHO també hi haurà lloc per a taules redones, debats i altres activitats, entre les quals estan la inauguració de l'exposició “Estèvia: la panacea dolça” que s’avançarà un dia a la inauguració oficial de la UHO i es podrà visitar des del dia 21. També hi ha programada una visita al ‘Celler del Roure’ de Moixent i el lliurament dels premis de la Càtedra InnovatiOnt (Càtedra Universitària Ajuntament d’Ontinyent Caixa Ontinyent-ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents).
El coordinador de la Universitat d'Hivern de Ontinyent, José Cantó, ha explicat que la UHO és una iniciativa on es demostra que les sinèrgies entre diferents institucions públiques i privades poden revertir en la formació de la ciutadania. “Mitjançant les distintes activitats repartides en els diferents seminaris, els estudiants del Campus d'Ontinyent, d'Unisocietat i qualsevol ciutadà de la Vall d'Albaida pot apropar-se al món del coneixement de la mà de la Universitat de València i conèixer experiències d'innovació i d'èxit”, ha destacat el coordinador.
El vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, ha remarcat la importància de la temàtica que analitza la UHO, ja que la innovació és “necessària tant per a les empreses, al ser un factor de supervivència empresarial, com per al conjunt de la societat, al ser un factor determinant en la consecució d’un major nivell de desenvolupament econòmic i social” ha apuntat el vicerector, i ha afegit que Ontinyent i la seua comarca s’han convertit en “un exemple a seguir, una ciutat universitària conscient de la necessitat de potenciar el seu desenvolupament socioeconòmic a través de la formació dels seus ciutadans i ciutadanes”.
En definitiva, la UHO constitueix un pas més en la col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent, una relació que va nàixer al 1998 quan es creà l’extensió universitària d’Ontinyent i començà a impartir-se la Diplomatura de Ciències Empresarials. Un treball conjunt que, amb el suport d’altres entitats com ara Caixa Ontinyent, ha consolidat una Universitat d’Hivern en Ontinyent que per setè any consecutiu s’erigeix com una activitat multidisciplinària i complementària als graus formatius que s'ofereixen en la ciutat, que tracta de projectar el potencial de la comunitat investigadora sobre el seu espai geogràfic més pròxim i transferir formació, recerca i coneixements més enllà de les aules universitàries.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore