miércoles, 29 de noviembre de 2017

La Càtedra InnovatiOnt lliura els premis a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau al Campus d’Ontinyent

El regidor Pablo Úbeda i el vicerector d’internacionalització Guillermo Palau van ser els encarregats d’atorgar aquests reconeixements

El Campus d’Ontinyent acollia aquest dimarts l’acte de lliurament dels Premis InnovatiOnt 2017 a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per la innovació i configuració de territoris intel·ligents. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, era l’encarregat de donar un d’aquests reconeixements junt amb el vicerector d’internacionalització i cooperació de la Universitat de València, Guillermo Palao.

D’aquesta manera la Càtedra va reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en els Treballs de Fi de Grau sobre la innovació empresarial o social d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent. Els premiats van ser, Carlos Garrigues Ortolá, per “La innovació en la indústria tèxtil: un ball descoordinat entre les seues empreses i el territori”, i Sonia Catalán Reina, per “Aproximació als models de negoci d’Alsa i Blablacar”. Després del lliurament dels premis, es va celebrar una jornada sobre ètica en els negocis i organitzacions que servia de tancament de la Universitat d’Hivern d’Ontinyent.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore