miércoles, 29 de noviembre de 2017

L’Associació comercial i l’Ajuntament impulsen aquesta iniciativa en la qual participen un total de 56 establiments

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC ha presentat una nova campanya de dinamització comercial per a premiar a la clientela dels seus comerços associats. L’A
juntament d’Ontinyent col·labora amb aquesta iniciativa, que porta com a lema “corre, tens 24 hores per a gastar 1.000 euros en compres a comerços SOC”, i que sortejarà esta quantitat per a gastar en un dia.

El regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, agraïa tot el treball e implicació de les associacions de comerciants per impulsar el comerç local i de proximitat, no només en època de Nadal sinó durant tot l’any. “Un esforç que ha contribuït que Ontinyent es posicione al nivell d’altres ciutats més grans i amb més població” declarava Úbeda.

Des de SOC, el seu vicepresident, Jordi Tortosa explicava que “des del passat dissabte i fins al 3 de gener, totes les persones que realitzen una compra en algú dels 56 comerços adherits rebran una papereta que deuran omplir i introduir en una urna disposada en la segona planta del C.C. El Teler”. El mateix dia 3 de gener la persona guanyadora serà informada a través del telèfon i tindrà 24 hores, del 4 al 5 de gener, per a gastar 1.000 euros en un mínim de 3 comerços, sent un d’aquells el comerç on va rebre la papereta guanyadora.

Tant des de l’associació com des del consistori animaven a tots els veïns i veïnes d’Ontinyent a aprofitar aquesta ocasió per a realitzar les compres nadalenques.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore