miércoles, 1 de noviembre de 2017

L’espectacle doble guanyador dels Max “Mulïer” arriba esta setmana a Ontinyent

La programació cultural municipal per a novembre s’obri amb el guardonat com a millor espectacle de carrer d’Espanya i amb la millor composició musicalMulïer”, espectacle de dansa guardonat als premis Max d’arts escèniques d’enguany (millor espectacle de carrer i millor composició musical) arribarà aquest cap de setmana a Ontinyent. Ho farà a la Plaça de Sant Domingo aquest dissabte 4 de novembre a les 19:00 hores, per obrir la programació cultural municipal de la recta final de l’any.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que "aquest va a ser un cap de setmana molt potent culturalment a Ontinyent , divendres amb el concert de Marlango al Teatre Echegaray i dissabte a la plaça Sant Domingo i de manera gratuïta amb l´espectacle Mulïer  que ha estat premiat com a millor espectacle de carrer d’Espanya, a més de la millor composició musical. Dos cites ineludibles que ens serveixen per obrir la recta final de la programació cultural municipal de l’any, i que continua amb l’aposta que venim fent per la qualitat per atraure als espectadors d’Ontinyent i localitats veïnes”, assenyalava.

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat por cinc ballarines, que pretén investigar els límits físics con la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions, amb les dones com a punt de partida. L'espectacle naix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració fins arribar a la sensibilitat de l'espectador.

La programació per al mes de novembre inclou també aquest divendres dia 3, el concert de Marlango, el grup integrat per la cantant i actriu Leonor Watling i el pianista Alejandro Pelayo, en el Teatre Echegaray a les 22:00 hores. Entre el 10 i 12 de novembre la 33 Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida arribarà a Ontinyent amb les obres “Óscar, el niño dormido”, “Pluja” i “Screen Man” i un taller de contacontes amb Eugenia Manzanera.

El mes de novembre finalitzarà amb la comèdia “Chefs”, el dia 24 en el Teatre Echegaray, espectacle de la companyia Yllana Producciones sobre el món de la gastronomia; i amb la producció musicoteatral de “Abandónate Mucho”, que estarà inclosa en les activitats al marc del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i tindrà lloc el dia 25 en la Sala Gomis amb entrada gratuïta.

La programació cultural es reprendrà en desembre amb una ampla oferta aparellada a la campanya de nadal “Ontinyent Il·lusiona” i al festival de Circ i Teatre al Carrer, a les que cal afegir la tradicional interpretació del Cant de la Sibil·la en l’església de Santa Maria, la programació de les diferents associacions o les exposicions de la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara i el museu MAOVA.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore