lunes, 20 de noviembre de 2017

Milers de visitants gaudeixen de la Fira d'Ontinyent

39 atraccions mecàniques, 200 paradetes i llocs de venda i l’exposició de 500 vehicles a “Firauto” atrauen a veïns de la ciutat i localitats veïnes


L’augment dels atractius en les atraccions i l’ampliació de “Firauto” han reunit aquests dies a la ciutat milers de visitants que gaudeixen de la Fira d’Ontinyent. Tenint en compte les xifres estimades des del passat divendres, es calcula que en finalitzar la jornada del dilluns s’hagen registrat al voltant de 250.000 visites a la fira.

En aquesta edició la fira ha comptat amb 39 atraccions mecàniques per a majors i menuts, 200 paradetes i llocs de venda ammb la fira de l’Automòbil “Firauto”, que ha passat de tenir 8.300 m2 d’exposició en l’edició anterior a 13.500m2 en aquesta.

L’acalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que inaugurava oficialment la fira el passat divendres, destacava la “la bona acollida que té sempre aquesta cita entre els veïns i veïnes d’Ontinyent i la resta de visitants que s’apropen fins ací des d’altres poblacions. Una bona acollida que anem a potenciar amb el nou impuls que volem donar a la Fira de cara al seu 600 aniversari en l’edició de 2018”, apuntava. Cal recordar que el proper cap de setmana, dies 24, 25 i 26 de novembre, la Fira d’Ontinyent romandrà oberta amb un 50% de descompte en les atraccions.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore