miércoles, 29 de noviembre de 2017

Ontinyent inverteix un 23% més en educació en els pressupostos de 2018

Óscar Borrell destaca que els 4 milions que l’Ajuntament destinarà a Educació, Esports, Joventut, Igualtat o Cooperació “són una inversió i no una despesa”

El consistori destinarà 200.000 euros per a la construcció d’àrees esportives en els barris de la ciutat

El Govern d’Ontinyent augmentarà en un 23% les partides en els pressupostos per al pròxim any en educació. El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, i el regidor coordinador d’Educació, Esports, Joventut, Cooperació, Igualtat i Dona, Óscar Borrell, donaven hui detalls de la proposta de pressupostos per aquestes regidories, en total 4 milions d’euros dels quals Óscar Borrell destaca que “més que una despesa són una inversió, perquè és invertir en el futur de les persones i del conjunt de la nostra societat”.

Entre les inversions en educació s’inclou una nova partida destinada per a la creació d’un observatori educatiu per analitzar i actuar en la realitat d’Ontinyent. A més, es totalitzaran 280.000 euros en les aportacions realitzades a la Universitat i a la Fundació Campus Ontinyent per seguir fent una ciutat universitària amb els estudis d’Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, ADE i Magisteri Infantil. També la UNED rebrà 80.000 euros per potenciar l’oferta en la ciutat a més de les partides en personal i manteniment de les seues instal·lacions. Amb tot açò, el Govern destinarà més de 360.000 euros per al foment dels estudis universitaris a Ontinyent.

En matèria d’Educació, Joan Sanchis destacava també les obres per millorar energèticament el CEIP Martínez Valls, per a les quals es destinaran 130.000 euros d’una subvenció de la Diputació de València i els 195.000 euros que l’Ajuntament aportarà per al projecte de la coberta del CEIP Bonavista.

Els pressupostos presten especial atenció a les inversions esportives amb una aportació directa de 200.000 euros per a construir àrees d’oci i esport als diferents barris de la ciutat, com ja va anunciar l’alcalde Jorge Rodríguez fa unes setmanes, unes inversions que arriben després de les realitzades al Poliesportiu Municipal per 1,5 milions d’euros des de l’inici de la legislatura. Óscar Borrell destacava que aquesta nova inversió “aproparà la pràctica esportiva a totes les ciutadanes i ciutadans convertint Ontinyent en una ciutat activa i saludable que treballa contra el sedentarisme, democratitzant l’accés a l’esport als barris”, explicava.

Els regidors també posaven en relleu la pujada de les partides referents a les subvencions als clubs locals, que arriba després de tres anys de les partides referents a l’esport base i femení amb els diversos programes esportius i educatius de les regidories. A més, per a 2018 també es manté les partides destinades a Joventut, Igualtat i Dona, així com les partides per activitats de ponència de les diferents regidories de l’àrea que inclouen també la cooperació internacional.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore