viernes, 17 de noviembre de 2017

Parcs i Jardins substituirà 17 arbres envellits de la Plaça de la Concepció per risc de caiguda de les seues branques

Un informe tècnic constata que els exemplars han complit amplament el seu cicle vital i presenten desequilibris estructurals que poden arribar a suposar un perill per a persones i bens

9 Moreres Blanques ocuparan el lloc d’altres tantes Mèlies en mal estat i 8 Ligustrum Lucidum es canviaran per exemplars joves de la mateixa espècie

La regidoria de Parcs i Jardins d'Ontinyent procedirà als propers dies a la retirada de 17 dels 27 arbres existents a la Plaça de la Concepció de la ciutat, a causa del risc de caiguda de les seues branques. Un informe tècnic realitzat des del departament de Medi Ambient adverteix de la conveniència de substituir els 9 exemplars existents de Melia Azedarach grans el més prompte possible, així com els 8 Ligustrum Licidum més envellits.

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, visitava hui la zona junt a la tècnica Deva Sanz per explicar als mitjans que estos arbres “són exemplars molt vells, tots de més 50 anys, que des de fa temps que venen sent observats amb cura per l’estat que presenten. Sempre és lamentable talar arbres d’esta edat però han acomplit sobradament el seu cicle vital i les situacions de perill que poden provocar són incompatibles amb la seua permanència en la via pública”, assenyalava.

La Melia Azedarach (melia) es un arbre de creixement ràpid però no molt longeu, ja que el final de la seua vida està entorn als 60 anys, una edat que han sobrepassat estos exemplars, que han arribat a 70. A més a més, és una espècie propensa a patir trencaments de branques per la densitat de la seua fusta.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore