jueves, 23 de noviembre de 2017

Un seminari d’empreniment inaugura la Setmana de Ciutats Educadores d’Ontinyent

La xerrada, adreçada a alumnat de secundària, ha estat a càrrec de la Diputació de València i l’associació SECOT

Jorge Rodríguez destaca el caràcter educatiu d’Ontinyent com una peça fonamental


L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de Valencia, Jorge Rodríguez, ha inaugurat hui en la Sala Gomis la setmana d’activitats organitzades per l’Ajuntament al marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora que se celebra el pròxim dia 30. Un seminari al voltant de l’empreniment, adreçat a l’alumnat de secundària, ha estat l’activitat amb la qual començava aquesta setmana per “reivindicar el caràcter educatiu de la nostra ciutat, una peça fonamental” declarava Rodríguez.
Aquest seminari ha sigut organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i ha estat a càrrec de la Diputació de València i l’associació SECOT València, que com explicava el seu president, Francisco Soriano, ofereix de manera altruista l’experiència i els coneixements de professionals, directius i empresaris retirats a gent que comença la seua vida laboral o projecte.
L’alcalde destacava que “en el futur els llocs de treball demanaran un major grau d’especialització i coneixement, però també d’habilitats i capacitats i amb aquest objectiu se centra aquesta primera conferència”. Rodríguez incidia en el gran interès de què persones amb una gran experiència professional puguen transmetre el seu coneixement a les noves generacions.
Al seminari també hi estava present el regidor d’Educació, Óscar Borrell, qui recordava que les activitats al marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora naixen del treball del Consell Educatiu, format per centres i entitats tant d’educació formal com no formal. Borrell animava a tota la ciutadania a participar en alguna de les accions programades, ja que “l’educació ha de ser una qüestió no només dels centres sinó de tota la tribu” declarava. Cal recordar que a través de la web http://ciutateducadora.ajuntament-ontinyent.es/ es pot informar de totes les activitats que es realitzen a Ontinyent dins del marc de l’educació.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore