jueves, 7 de diciembre de 2017

500 escolars participen a Ontinyent en la I Fase dels Jocs Escolars

Xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys competien en la modalitat esportiva de cross escolarOntinyent celebrava ahir dimecres un cross escolar al Poliesportiu Municipal dins de la I Fase dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana. En aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club d’Atletisme de la Vall d’Albaida (CAVA), participaven al voltant de 500 xiquets i xiquetes procedents de diversos centres educatius i clubs esportius de la ciutat i d’altres municipis pròxims. D’aquesta manera, esportistes des de 3 fins a 16 anys competien en la modalitat de cross, on els xiquets i les xiquetes deuen córrer a través d’un circuit no pavimentat.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, declarava que “des del consistori sempre hem estat compromesos amb l’esport base i, a més, amb aquesta activitat volem impulsar la pràctica esportiva entre els més menuts i menudes per a treballar contra el sedentarisme i fer d’Ontinyent una ciutat activa i saludable”. A més el regidor tenia paraules d’agraïment al CAVA per la seua tasca en l’esport base i en l’organització del Cross Escolar.

El cros escolar està immers en les competicions esportives per als i les més joves fomentant la participació d’activitat física, treballant valors com el companyerisme i la constància A esta fase municipal poden participar tots el centres escolars locals i les entitats esportives que complisquen les normes de competició participant també centres de L’Olleria en la fase local.

Enguany els Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana apleguen a la seua 36a edició. La fase local a Ontinyent estarà distribuïda en les modalitats de cross, futbol sala, futbol 7, básquet i multiesport. Prop de 80 equips competiran fins el mes de maig aproximadament, repartits a les categories de prebenjamins (nascuts l’any 2011/2010), benjamins (2009/2008), alevins (2006/2007), infantils (2004/2005), cadets (2002/2003) i juvenils (2000/2001) i en el cross s’afegeixen els querubins 2014-2012.
A excepció dels més menuts i menudes, els i les prebenjamins que jugaran els diumenges, tots competiran els dissabtes de matí al Poliesportiu de la capital de la Vall d’Albaida. Cal incidir en el fet que Ontinyent tinga una lliga paral·lela a l’esportivitat dels equips, on es valorarà el comportament tant dels xiquets, com dels entrenadors i pares, creant una classificació final que tindrà la seua recompensa a l’educació esportiva dels grups

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore