jueves, 21 de diciembre de 2017

Aitana Morant Penadés i Nerea Bataller Albert guanyadores del 14é Concurs de Postals Nadalenques de Comerç In.

Les postals finalistes s’exposaran durant la campanya Nadalenca als Comerços i Serveis In

Aquest dimarts 19 de desembre a les 18.00h a la seu del Centre Cultural Caixa Ontinyent, es van lliurar els premis del XIV Concurs de Postals de Nadal organitzat per Comerç In i Caixa Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. D'entre tots els participants, un jurat multidisciplinari va ser l'encarregat de seleccionar les postals finalistes i triar-ne les guanyadores. En aquesta 14ª edició han estat molts els treballs destacats per la seua originalitat, tècnica i detall, repetint la bona acollida d'anys anteriors
Les alumnes guanyadores van ser Aitana Morant Penadés del col·legi Mártinez Valls i Nerea Bataller Albert del col·legi Bonavista, a les que se'ls va fer entrega d'un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125€ per a cadascuna de les premiades. A més a més, els col·legis als quals pertanyen, és a dir Mártinez Valls i Bonavista, van ser obsequiats amb 300€ per a material escolar. 
Enguany es va concedir també un accésit a Leonor Alfonso Enguix del col.legi Carmelo Ripoll, la qual també va rebre com a premi un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125€; i cadascú dels autors de les 50 obres finalistes també van obtindre un regal.
Un any més, els alumnes dels diferents centres educatius d'Ontinyent han participat de forma entusiasta en el concurs de Postals de Nadal. Cal destacar la consolidació d'aquest concurs que any rere any rep nombroses participacions, en aquesta ocasió amb un total de 620 dibuixos presentats pels estudiants de 5è i 6è de Primària dels 11 col·legis de la nostra ciutat.
Del 21 de desembre al 5 de gener, les 50 postals finalistes estaran exposades en els comerços i serveis In. La resta de dibuixos participants serán exposats al Mercat Municipal d’Ontinyent
A banda, tots els xiquets i xiquetes de la nostra localitat i veïnes també tindran l'oportunitat de guanyar el seu propi regal de Nadal visitant els establiments associats. Una fantàstica bicicleta pot ser per a ells omplint uns fullets que trobaran als comerços i serveis In, i que també han sigut repartits als col.legis d’Ontinyent. Hauran d’omplir, al costat del nom de l'autor, el nom d’almenys 10 comerços o serveis In on s'exposen cadascuna de les postals finalistes del concurs. Les paperetes emplenades es depositaran a les urnes corresponents situades en les oficines de Comerç In, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i el Mercat Municipal, i posteriorment es realitzarà el sorteig entre totes les participacions rebudes.
D'aquesta manera s'involucra a tots els xiquets i xiquetes d'Ontinyent en la campanya nadalenca animant als menuts i famílies a passejar pel centre urbà i visitar el comerç local, tant si han presentat el seu dibuix a concurs com si volen descobrir-los pels aparadors de la nostra ciutat. Una acció dinamitzadora que permet una vegada més fer del carrer un punt de trobada, sent l'activitat comercial l'argument per mantindre viva la nostra ciutat.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore