miércoles, 13 de diciembre de 2017

Ajuntament i Amco celebren la I Jornada sobre l’Ajuda a Domicili d’Ontinyent

Jorge Rodríguez agraeix públicament la tasca de l’associació en el Servei d’Ajuda Domiciliaria

Ontinyent ha acollit hui la I Jornada sobre l’Ajuda a Domicili organitzada per l’Associació de Malats Crònics d’Ontinyent (Amco) i l’Ajuntament. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, qui inaugurava aquest esdeveniment en el Centre Cultural Caixa Ontinyent junt amb la presidenta d’Amco Dora Tortosa, declarava que aquestes jornades són absolutament necessàries “perquè vivim en una comunitat en la qual cada vegada tenim més esperança de vida i en la que aquest model d’atenció passa a ser imprescindible per a permetre una qualitat de vida, amb la màxima dignitat possible i, el més important, en el lloc on s’ha desenvolupat la teua vida, la teua casa”.

A més, el primer edil, aprofitava per a agrair públicament a tota l’associació el seu treball en la cura i l’atenció especialitzada i, en concret, per la seua tasca en el Servei d’Ajuda Domiciliaria de l’Ajuntament, “en el que sempre heu anat més enllà d’allò que el contracte estipulava posant el vostre cor en tot el que feu” declarava Rodríguez.

Després de l’obertura de la jornada, se celebraven dues taules rodones. La primera d’elles “Coordinació sociosanitària: punt de partida en l’atenció a les persones en situació de dependència” ha estat moderada per la regidora de Sanitat, Matilde Francés, i ha comptat amb la participació de Miguel Àngel Colorado, Coordinador de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament; d’Amparo Tortosa, infermera gestora de casos comunitaris al centre de salut de l’avinguda d’Albaida; i de Manolo Sayas, metge de la Unitat Hospitalària Domiciliària. A continuació, “Canvis en la normativa de Serveis Socials”, era moderada per Cristina Reig, coordinadora i treballadora social d’Amco, i en ella participaven Sandra Casas, advocada i consultora especialista en dependència i diversitat funcional; Reme Egea, Treballadora Social; i Paula Soler, psicòloga d’Amco.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore