martes, 26 de diciembre de 2017

El mag Yunke impressiona 3000 espectadors en un espectacular inici del Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent

El televisiu showman protagonitza un sorprenent joc d’escapisme en el pàrking de l’antiga Paduana que atrau públic de totes les edats d’Ontinyent i La Vall d’Albaida

Imaginarium Circo”, “Teatre de Funàmbuls” i “Ludoteca Malabar” són les següents propostes dins d’una programació amb 11 espectacles en 8 escenaris urbansAl voltant de 3000 persones acudiren el passat dissabte a l’inici del VI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, la proposta d’animació lúdic-cultural de l’Ajuntament ontinyentí inclosa en la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”.

El televisiu showman, col·laborador habitual del programa “El Hormiguero” d’Antena 3 i subcampió en el Campionat Mundial de Magia de Lisboa, va protagonitzar un sorprenent joc d’escapisme. El número, executat amb caixes gegants, una tirolina o un camió amb pinça hidràulica, entre altres elements, va requerir que l’acte inaugural, que tradicionalment s’havia fet a la Plaça Major, es traslladara al pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana, on va acudir públic de totes les edats d’Ontinyent i la comarca.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que el Festival de Circ i Teatre “és una proposta plenament consolidada que enguany no podia arrancar millor, amb un espectacle amb el que la ciutat ha tornat a ser pol d’atracció d’un públic de totes les edats”. En aquest sentit, la regidora de Política per a les Persones i coordinadora del Festival, Sayo Gandia, posava de relleu que “comptar amb Yunke ha servit per atraure no sols al públic familiar i infantil, sinó també al juvenil, com demostren els centenars de joves que s’han quedat per a fer-se fotos amb el mag, que ha estat molt amable i els ha atès durant l’hora i mitja posterior a l’espectacle”, assenyalava.

Prèviament, el mateix dissabte dia 23, tenia lloc també un xicotet avanç al passeig Benarrai especialment pensat per als menuts de 0 a 8 anys: “Petit circ”, amb un espai d’experimentació de més de 200 m2 de diferents ambients de joc lliure, i un espectacle davant del domo de Benarrai per a totes les edats, “Clown en família” que barrejava humor, fantasia i joc. La programació del festival, que inclou 11 espectacles en 8 escenaris urbans fins al proper 3 de gener, es reprèn aquest dimarts 26 de desembre a la Plaça de la Coronació, al barri del Llombo, amb “Imaginarium Circo” i els seus personatges plens de color i fantasia a partir de les 18:00 hores.

Posteriorment, dimecres 27 el festival arriba al Poble nou, a la plaça de Sant Domingo amb una proposta diferent: Un “Teatre de Funàmbuls” amb una carpa amb capacitat per a només 120 persones però que comptarà amb múltiples sessions, a les 11:00, 12:30, 17:30 i 19:00 hores. També aquest dimecres, en horari de matí (11:00 hores) i vesprada (17:30 hores) es comptarà amb una “Ludoteca Malabar” a la mateixa Plaça de Sant Domingo. En tots els casos l’assistència als espectacles és totalment gratuïta.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore