jueves, 21 de diciembre de 2017

Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent tornen a prestar servei aquest dissabte

3 rutes diferenciades connecten 14 municipis de la Vall d’Albaida amb trajectes d’un màxim de 30 minuts

Pablo Úbeda animaa veïns i veïnes de la comarca a emprar el bus i gaudir d’un Nadal ple d’activitats a Ontinyent


Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent en Nadal tornaran a prestar servei aquest dissabte dia 23 i el pròxim 30 de desembre. Amb 3 rutes diferenciades els autobusos, oferts per l’Ajuntament al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, recorreran 14 municipis de la Vall d’Albaida, amb 12 trajectes diaris d’anada i 6 de tornada, i sense superar la mitja hora per trajecte. Per a gaudir d’aquest servei gratuït no caldrà fer cap reserva prèvia i els horaris i punts d’eixida es poden consultar a la web www.ontinyent.es a l’apartat “Ontinyent Il·lusiona” o telefonant al 96 291 82 00.

El regidor coordinador de Política Econòmica convidava a tots els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida “a gaudir d’un Nadal a Ontinyent ple d’activitats per a tots els públics i d’una oferta comercial que supera en densitat a altres capitals de comarques properes, i a més fer-ho deixant el cotxe a casa i desplaçant-se d’una manera més econòmica, sostenible i respectuosa amb l’entorn”. Úbeda recordava que dins de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” s’han inclòs una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de premis i xecs-regals i la VI edició del Festival de Circ i Teatre al Carrer.

En concret, la ruta 1 passarà per Benigànim, Alfarrasí, l’Olleria i Aielo de Malferit; la ruta 2 per Castelló de Rugat, Montaverner, El Palomar, Albaida i Benissoda; i la ruta 3 per La Pobla del Duc, Bèlgida, Atzeneta i Agullent. Els busos partiran des de Benigànim, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc a les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00, passant per la resta de pobles fins a arribar en un temps màxim de mitja hora fins a la parada situada enfront del Centre Comercial El Teler d’Ontinyent. Els trajectes de tornada tindran lloc des d’aquesta mateixa parada a les 13:30 i les 20:30 hores.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore