lunes, 25 de diciembre de 2017

Jordi Úbeda guanya el primer premi del concurs “Passeig literari per la Vila” de l’IES l’Estació

Jaime Peris asisteix al lliurament de premis del concurs, patrocinat per l’Ajuntament i inspirat en la lectura de la novel·la "El justícia" de l’ontinyentí Joan Torró

El regidor coordinador de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, ha participat al lliurament de premis de la tretzena edició de el premi fotogràfic "Passeig literari per la Vila d'Ontinyent" de l’IES l’Estació.

Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent” és un concurs organitzat pel Departament de Valencià del centre i patrocinat per l’Ajuntament, inspirat en la lectura de la novel·la "El justícia", de l'ontinyentí Joan Torró, ambientada en l'Ontinyent del segle XVI. El cap de Departament i Cronista oficial de la ciutat d'Ontinyent, Alfred Bernabeu, és l'encarregat cada any de guiar l'alumnat de Quart d'ESO, als qual fa un passeig per la Vila d'Ontinyent, tot descobrint espais emblemàtics i carregats d'història.

El primer premi enguany  ha estat per a Jordi Úbeda Gandia, rebent també reconeixements Sara Torró Galbis i Marc Belda Belda. Jaime Peris agraïa en nom del consistori ontinyentí la consolidació any rere any d'experiències d'aquest tipus “que comptaran sempre amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore