lunes, 11 de diciembre de 2017

Ontinyent amplia a 13 el parc de vehicles elèctrics i híbrids municipals i habilita 2 nous punts de càrrega

El consistori compta ja amb 7 vehicles totalment elèctrics, 3 híbrids automàtics i 3 bicicletes per al seu ús en diferents departaments

Els punts de càrrega de l’Avinguda del Tèxtil i el Polígon de l’Altet s’afegeixen al que es va instal·lar en el pàrking de l’antiga fàbrica de PaduanaL’Ajuntament d’Ontinyent torna a augmentar l’aposta pels vehicles elèctrics amb dues noves bicicletes i l’habilitació de dos nous punts de càrrega d’ús públic. En concret, les dues noves bicicletes se sumen a la que ja tenia el departament de Medi Ambient, així com als 5 vehicles 100% elèctrics de que es disposa per al manteniment de Parcs i Jardins; 1 per a Neteja Viària; 1 per a Serveis Municipals; i els 3 cotxes híbrids automàtics adquirits per a renovar la flota de la Policia Local.
Quant als punts de recàrrega, es tracta de dos punts de càrrega semirràpida instal·lats a l’accés al Polígons Industrial de l’Altet i a l’Avinguda del Tèxtil, en les immediacions de la rotonda de Colortex. Estos punts, que s’afegeixen al que ja es va instal·lar al pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana, formen part del Pla de Modernització dels Polígons Industrials que suposa la inversió de 1’6 milions d’euros per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) (70%) i l’Ajuntament (30%), en accions prèviament consensuades amb el sector empresarial.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, destacava “la ferma aposta del Govern d’Ontinyent per un transport més sostenible, que suposa menys consum, menys contaminació i més estalvi econòmic. El treball per la mobilitat sostenible que estem fent té el seu màxim exponent en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que hem elaborat i amb l’aplicació del qual s’estima que podrem estalviar anualment l’emissió de més de 3.000 tones de CO2 a l’atmosfera. Però a més volem donar exemple potenciant l’ús de vehicles elèctrics per a ús municipal, i també fer extensiva al conjunt de la ciutadania esta aposta posant al seu abast estos punts de recàrrega elèctrica”, assenyalava.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore