jueves, 7 de diciembre de 2017

L’Ajuntament renova l’asfalt de quatre carrers del barri de Sant Josep

El consistori actuarà abans de final d’any al carrer José Simó Marín, l’avinguda Almaig, l’avinguda Albaida i el carrer Pius XII

Jaime Peris destaca la importància d’aquestes actuacions per millorar la seguretat del trànsit de vehicles i vianants

L’Ajuntament d’Ontinyent començarà els pròxims dies l’adequació i renovació de l’asfaltat de diversos carrers del barri de Sant Josep. Concretament, amb un pressupost al voltant dels 60.500 euros, s’actuarà al carrer José Simó Marín, en el tram comprés entre el carrer Francisco Cerdá i el del músic Martínez Valls; a la zona de l’avinguda Almaig junt a la plaça de Vicent Andrés Estellés; a un tram de l’avinguda Albaida junt amb la carretera CV-81; i al carrer Pius XII, entre els carrers de l’escultor Julio Capuz i de Martínez Valls.

L’actuació, que s’espera iniciar en la setmana del 18 de desembre, té com a objectiu millorar el paviment eliminant alguns sots i enfonsaments que s’han localitzat en l’asfaltat d’aquestes zones. Per a sanejar els trams més deteriorats es demolirà l’actual paviment, s’excavarà per a formar una caixa amb un gruix de 30 centímetres, després s’estendrà una capa de sahorra artificial i un paviment de mescla bituminosa, entre altres accions. Finalment, una vegada eliminats els sots, s’estendrà una capa d’aglomerat asfàltic de 5 centímetres de gruix.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava que “com de necessàries són aquestes actuacions amb les quals milloren notablement la seguretat dels ciutadans en uns carrers que són molt transitats per vehicles i vianants”. Peris demanava també comprensió als veïns i veïnes per les molèsties que es pugen ocasionar durant l’actuació.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore