viernes, 15 de diciembre de 2017

Ontinyent aprova el Pressupost de 2018 sense cap vot en contra

Joan Sanchis destaca el caràcter participatiu, social i fomentador de l’economia d’un pressupost que destina 6’2 milions a inversions directes i indirectes en tots els barris

El Govern d’Ontinyent ha tret avant el seu projecte de pressupost municipal per a 2017 amb el suport de 14 dels 21 regidors de l’Ajuntament i sense cap vot en contra. La proposta presentada pel regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, comptava al ple d’ahir amb el vot favorable dels 14 regidors Socialistes i les abstencions dels 7 regidors de PP, Compromís, EU i Ciudadanos.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraïa el treball del regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, que permetrà que per tercer any consecutiu entre en vigor a data 1 de gener un pressupost, del que Joan Sanchis destacava el seu caràcter participatiu, social i fomentador de l’economia, on es destinen 6’2 milions d’euros a inversions directes i indirectes. Uns comptes municipals que Sanchis assenyalava que “mantenen la coherència amb la política econòmica que venim fent a l’Ajuntament des de 2011, reduint el deute i invertint, ara amb una forta capacitat d’inversió derivada de l’estalvi net aconseguit i les transferències de capital rebudes d’altres administracions”, explicava.

Cal recordar les ajudes de Diputació i Generalitat Valenciana (2’6 milions) permeten augmentar el pressupost global fins als 29.853.456 (953.000 euros més que en 2017) i rebaixar el deute municipal fins als 9’1 milions (un 11% menys que en 2017 i un 55% menys que en 2011), sense haver de pujar impostos ni demanar préstecs.

El regidor recordava que el projecte de pressupost es va obrir al debat amb els consells ciutadans i els grups municipals el passat mes de novembre, “tots aquells i aquelles que han volgut han pogut fer aportacions, que hem estat oberts a incloure i que agraïm”, manifestava. Sanchis també agraïa el to del debat dels diferents portaveus, que coincidien en felicitar al regidor i als tècnics implicats en fer possible l’aprovació del pressupost el 14 de desembre per tal que puga entrar en vigor coincidint amb l’arribada del nou any.  

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore