martes, 19 de diciembre de 2017

Ontinyent conclourà esta setmana l’asfaltat de José Simó Marín

Les actuacions de renovació del paviment en l’avinguda Almaig, el carrer Pius XII i l’avinguda Albaida ja s’han donat per finalitzades

Els treballs d’adequació i renovació de l’asfaltat que està duent a terme aquestos dies l’Ajuntament d’Ontinyent al carrer de José Simó Marín avancen segons estava previst, i es finalitzaran esta mateixa setmana. L’actuació englobava també altres intervencions, que ja s’han dut a terme, a la zona de l’avinguda Almaig junt a la plaça de Vicent Andrés Estellés; a un tram de l’avinguda Albaida junt amb la carretera CV-81; i al carrer Pius XII, entre els carrers de l’escultor Julio Capuz i de Martínez Valls.

Aquestos treballs han tingut com a objectiu millorar el paviment eliminant alguns sots i enfonsaments que s’han localitzat en l’asfaltat d’aquestes zones. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, agraïa la comprensió dels veïns i veïnes per les inevitables molèsties que comporten estes obres: “estos carrers són punts molt transitats i és una prioritat per al Govern d’Ontinyent millorar la seguretat i comoditat de vehicles i vianants amb actuacions com aquestes” remarcava Cuesta.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore