lunes, 11 de diciembre de 2017

Ontinyent obri oficialment la seua campanya de nadal amb una multitudinària encesa de l’arbre de la Plaça de la Concepció

L’acte va incloure un concert de nadales, el repartiment de mig miler de globus i la disparada de confetti en canons


Centenars de menuts i majors donaven la benvinguda al Nadal el passat dissabte amb l’acte d’encesa de l’arbre reciclat d’onze metres que l’Ajuntament ve instal·lant als últims anys en la plaça de la Concepció. La 1a tinent d’alcalde, Rebeca Torró, va ser l’encarregada d’accionar l’interruptor que encenia les bombetes de baix consum d’aquest arbre d’onze metres, format per diverses branques de la poda d’arbres municipals. Aquest acte s’inclou dins de la campanya de dinamització “Ontinyent Il·lusiona”, posada en marxa per l’Ajuntament i diverses associacions per a promoure l’oci i el comerç a la ciutat en aquestes dates.

La jornada començava amb tallers infantils al carrer Major i continuava amb un concert de nadales de la mà del grup de percussió i dolçaines La Colla, que precedia a una encesa de l’arbre de Nadal plena de color, amb canons de confeti i globus. Rebeca Torró, agraïa la bona acollida d’aquesta activitat i animava a veïns, veïnes i visitants “a gaudir de tota la varietat comercial i d’oci que ofereix la ciutat en unes dates tan entranyables com ho és el Nadal”. Per la seua banda, el regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda recordava aprofitar les diverses campanyes comercials que hi ha ara als comerços locals, com per exemple “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” que sortejarà més de 40 xecs-regal de 50 euros.

Ontinyent Il·lusiona” continuarà el pròxim cap de setmana amb una animació musical a càrrec dels músics més joves de l’Agrupació Musical d’Ontinyent que recorrerà el barri de Sant Rafel i els carrers de Martínez Valls, Daniel Gil, Parc Mestre Ferrero i Carrer Major.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore