jueves, 21 de diciembre de 2017

Ontinyent presenta les activitats d’un “Nadal Jove” amb esport, cinema i dos concursos de fotografia en Instagram

L’oferta d’oci juvenil per al període de vacances comença aquest divendres amb la projecció de “Jumanji”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la programació del “Nadal Jove”, una oferta d’oci juvenil per al període de vacances nadalenc impulsada des de la regidoria de Joventut. La regidora de l’àrea, Katty Ushiña, destacava que amb esta programació “volem presentar una oferta d’oci educatiu i saludable als i les joves per a estes dates. Així, tindran al seu abast la possibilitat d’assistir a la projecció de dues pel·lícules, participar en activitats esportives, o en dos concursos de fotografia a través del nou Instagram de l’àrea (oficinajove_ontinyent) un de fotografia nadalenca i altre de fotografies de la cursa de Sant Silvestre”, explicava.

En la vesprada d’aquest divendres “Nadal Jove” començarà amb la projecció de la pel·lícula “Jumanji” a les 18:00 hores al Casal Jove (c/Joan XIII, 10). Dijous 28, la plaça de la Concepció serà l’escenari d’una vesprada esportiva, amb una partida de pilota valenciana amb la col·laboració del Club de Pilota d’Ontinyent (17:00) i una masterclass d’aeròbic (19:30 hores). Divendres 29, el Casal Jove tornarà a oferir cinema gratuït amb “Rogue One: Una història d’Star Wars” a les 18:00 hores.

Pel que fa als concursos de fotografies, per una banda des d’aquest divendres 22 de desembre i fins al 7 de gener es durà a terme el concurs de fotografia nadalenca, en el qual els i les participants hauran de publicar una imatge a Instagram amb els hashtags #ConcursJoveOntinyent i #NadalJoveOntinyent, a més de seguir i etiquetar el compte @oficinajove_ontinyent i a altres dos usuaris d’aquesta xarxa social. Les persones guanyadores rebran com a premi 2 entrades dobles per a espectacles de la programació cultural municipal.

Altra activitat serà el concurs de fotografia de la cursa de Sant Silvestre: Les persones participants deuran realitzar el mateix procediment que al concurs anterior però amb una fotografia de la cursa i el hashtag #SantSilvestreOntinyent17. En aquest cas, el premi consistirà en entrades dobles per assistir a un partit de l’Ontinyent C.F., així com material esportiu personalitzat del Club de Bàsquet Martínez Valls.

A més, des de la regidoria de Joventut es recorda que els dorsals solidaris per a la Sant Silvestre del dia 30 de desembre es poden adquirir també a l’Oficina Jove a la Casa de la Cultura de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:30 hores. Katty Ushiña destacava l’especial interès “de crear sinèrgies entre els i les joves i el món de la cultura i l’esport”, concloïa.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore