viernes, 15 de diciembre de 2017

Ontinyent serà ciutat de partida en el Repte Solidari Contra el Càncer 2018

40 corredors completaran 120 quilòmetres en 24 hores fins a arribar a Almussafes passant per 17 localitats valencianes en una ruta benèfica contra la malaltia

Ontinyent serà la localitat des d'on partirà el “Repte Solidari Contra el Càncer 2018”, una iniciativa impulsada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la qual col·laborarà enguany l'Ajuntament ontinyentí. L'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, acompanyat de la regidora de Sanitat Matilde Francés, rebia fa uns dies a una delegació de l’AECC en la qual es trobava Javier Llombart, sotsdirector de l'Associació a València, i a José Antonio Garrido, promotor i iniciador d'aquesta iniciativa esportiva i solidària que es realitza cada any des de 2011 i en la qual més de 130 corredors aficionats han recorregut ja 800 quilòmetres per a recaptar fons contra la malaltia.

En aquesta ocasió, i partint des d'Ontinyent, 40 persones que han patit directa o indirectament la malaltia completaran 120 quilòmetres en 24 hores fins a arribar a Almussafes. Durant el trajecte recorreran 17 localitats valencianes, a un ritme mitjà de 9 minuts per quilòmetre, amb la dificultat de menjar i sopar durant el recorregut sense parar per a dormir, de manera no competitiva i fomentant la informació i prevenció del càncer per totes les poblacions per les quals transcorrerà l'esdeveniment.

Igual que en la passada edició en la qual el recorregut va unir Gandia i Sagunt, els participants portaren amb si una torxa, “la flama de l'esperança”, que portaran com a reconeixement i suport als qui fan front a la malaltia sense decaure, i en memòria d'aquells que no van poder guanyar la batalla. Jorge Rodríguez mostrava el suport de la ciutat a la iniciativa i animava a la població a apuntar la data del 13 d'abril per mostrar el suport d'Ontinyent a aquesta iniciativa solidària.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore